Hvorfor vælge ERP system?

Det har du måske tit tænkt?
Måske virker det uoverskueligt og som en dyr udgift lige pludselig at erhverve sig et ERP system, men det vil i mange tilfælde kunne spare dig en del penge og tid, på længere sigt. Et ERP system er en god måde at håndtere alle hjørner af virksomheden på. Du kan få moduler der passer dine behov, så du behøver ikke købe et standard system, hvor du ikke kommer til at bruge halvdelen.
Vi kommer her med nogle forslag til, hvad et ERP system kan hjælpe dig og dine medarbejdere med.

– Har du en produktion og et lager der skal styres.

I et ERP system kan du få moduler, der kan hjælpe dig med lager- og produktionsstyring.  Det kan hjælpe dig med at danne dig et overblik over din beholdning, men også optimere din produktion, så dine medarbejder slipper for at udføre opgaver manuelt.

– Kan det være svært at styre de salg der er blevet foretaget?

Hvis du har sælgere der kører rundt og foretager salg. Kan det nogle gange være svært at holde styr på hvilke salg der er foretaget, men også hvad der skal ske efter salget. I ERP systemet kan sælgeren indtaste sit salg, behandle det og sende det videre til den medarbejder der skal varetage opgaven herfra. Når opgaven så er sluttet er det muligt at lave en faktura direkte i systemet, og sende den ud til kunden.

– Holder vi egentlig budgettet?

Når en virksomhed vokser, og der lige pludselig kommer mange tal der skal holdes styr på, kan det måske være svært at have det forkronede overblik i løbet af året. Med et Finans modul i dit ERP system, kan du opsætte KPI’er og holde styr på din omsætning og budget. På denne måde slipper du for at noget går tabt, ellers du skal bruge for lang tid på at lede efter specifikke tal, det hele har du i Finans modulet.

– Har du nummeret på…?

I takt med din virksomhed vokser, så vokser dit kundekartotek også. Måske har du alle dine kunder i din Outlook? Men bliver det ikke lidt uoverskueligt i længden? Hvis du får et ERP system med et kunde kartotek i, så sikrer du at du ikke mister deres oplysninger lige pludselig.

Alt i alt, synes vi det er smart at få sig et ERP system. Der skal selvfølgelig nogle overvejelser til.
Hvor stor er din virksomhed? Regner du med at vokse inden for en overkommelig fremtid? Hvilke behov har jeg lige nu? Om 5/10 år?

Når du har overvejet ting som disse, er der ikke langt fra tanke til handling. Der findes mange forskellige ERP systemer, som alle kan udføre det du ønsker i større eller mindre grad.

Tag gerne fat i os, så kan vi kigge på jeres behov og finde det helt rigtigt ERP system til lige netop jer, og vi er dedikerede til at du får mest ud af dit kommende ERP system.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.