Tjekliste – Bør du opdatere dit ERP system?

Det kan være en stor udskrivning for en virksomhed at erhverve sig et ERP system. Derfor kan det virke som en uoverskuelig post at skulle til at opdatere det. Måske kostede det mange mande timer at få det hele til at køre, og dine medarbejdere er først blevet fortrolig med det nu.

Men alligevel oplever du at der kunne være ting der kunne gøres bedre.
Derfor har vi lavet denne tjekliste. Hvor du kan se nogle af de problemer vi oplever, når virksomheder ikke har fået opdatereret og optimeret deres ERP system.

1) Din produktion er langsommelig.

Dine medarbejdere og maskiner bruger for lang tid på at vente på systemet. Hvilket gør at der opstår unødig ventetid og langsommelige processer. Måske har du fået en større produktion og flere produkter og derved er der blevet flere elementer dit ERP system skal håndtere.

2) Dine medarbejdere får mange fejlmeddelser og oplever et langsomt system.

Dit system har fået mere og håndtere, og er slet ikke optimeret til det øgede pres. Derfor bliver hele oplevelsen af system langsommeligt og dine medarbejdere vil opleve fejlmeddelser.

3) Dine bogholdere har fået travlt.

Dette kan selvfølgelig skyldes at de har fået flere opgaver og håndtere. Men det kan også betyde at de bruger lang tid på selv de mindste opgaver, så som at lave løn eller fakturerer og bogføre en faktura. Det tager simpelhen for lang tid for dem at bruge ERP systemet, og ender dermed at få travlt i sidste ende.

4) Det er blevet nemmere at håndtere nogle opgaver manuelt.

Ja så siger det næsten sig selv, så trænger dit ERP system til en opdateringer. Et ERP system kan klare næsten alle opgaver, og når i nu har et, ville det så ikke være rart den også gjorde det?

Kan du nikke genkendende til en eller flere af ovenstående?
Så bør du måske overveje at få dit ERP system gennemgået og opdatereret til dags dato. Det kan være der blot er behov for at få opdatereret nogle få processer, så det hele kommer til at køre hurtigere og det bliver nemmere for dine medarbejdere at udføre deres arbejde. Eller få automatiseret nogle områder, fx Løn og fakturering.

ERP systemet er rygraden i din virksomhed, skal vi så ikke sørge for at det hele kører bedst muligt?

Kunne du tænke dig at få dit ERP system gennemgået, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Så tager vi et kig og kommer med forslag til hvordan vi kan få det maksimale ud af lige netop din løsning. Vi er dedikerede til, at få mest ud af dit ERP system.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.