Hvad er dine muligheder når supporten af C5 stopper?

Er du en af de mange virksomheder der benytter sig af Microsofts C5, og får du panderynker når du tænker på at supporten slutter d. 8/1-2019?
Heldigvis er der løsninger som fungerer lige så godt som C5.
Det handler bare om at du får øje på dem.

Vi giver dig her 2 forslag, til alternativer til din C5.
Det er let at integrere din gamle C5 over i disse nye systemer, så du er sikker på ikke at miste alt dit data.

1) Uniconta

Uniconta er udviklet og designet af den samme som udviklede C5, Erik Damgaard. Uniconta er et brugervenlig ERP system, som er cloud baseret, hvilket gør at dine data bliver gemt i skyen. Om du er en lille eller mellemstore virksomhed, kan Uniconta håndtere de poster du har behov for. I ERP systemet kan du få moduler der kan håndtere Finans, Debitor/Kreditor, Salg- og Indkøbsordrer og mange flere, derudover kan modulerne tilpasses så de kan håndtere lige netop dine opgaver. Uniconta tilgåes via et installeret program, hvorefter alt data gemmes i skyen.
Med Uniconta får du mange forskellige muligheder, og du kommer kun til at betale for det antal brugere der benytter systemet.

2) Microsoft Dynamics 365 – Business Central

Denne version, er en opdatering af Dynamics NAV og henvender sig også til mindre eller mellemstore virksomheder. I Business Central har man som bruger mulighed for at håndtere de daglige opgaver i forskellige moduler, som blandt andet er økonomi-, lager og kundestyring. Business Central er også cloud baseret, og sikrer at dine data ikke forsvinder, derudover kan Business central tilgåes fra en browser hvilket giver brugerne adgang til deres arbejde ligegyldigt hvor de befinder sig. Prisen på Business Central variere alt efter hvilken løsning man ønsker og hvor mange anvendelses muligheder man ønsker at have.

Den primære forskel på disse to systemer er, at der bag Uniconta ikke står et så stort firma som Microsoft, men er man glad for den måde ens C5 er opbygget på, så vil man også blive glad for Uniconta. Med Business Central får man et system som virkelig er tilpasset til fremtiden, og som giver brugeren muligheden for at tilgå sit arbejde overalt. Dog skal man være opmærksom på at Business Central har et andet udseende og er anderledes i dets betjening.

Når du skal til at vælge hvad du skal gøre når din licens til C5 udløber, så skal du gøre op hvilke muligheder du har behov for nu, men også om 5-10 år. Regner du med din virksomhed kommer til at vokse og vækste meget, så er du nødt til at overveje en løsning der passer nu men også på længere sigt.

Har du spørgsmål til hvordan du skal forholde dig til C5 og hvordan du bedst forbereder dig på et skifte, så hjælper vi dig gerne.
Vi har mange års erfaring i skifte og opdateringer af kunders ERP systemer, og vi er dedikerede til at du får mest muligt ud af dit ERP system.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.