Styrk dine kompetencer med en efteruddannelse.

Driftøkonomi i ERP systemet er mange ting, og systemet kan håndtere mange funktioner, men disse får du måske ikke udnyttet i dit daglige arbejde. Uudnyttede funktioner og mindre oplæring af dig som medarbejder, kan gøre dit daglige arbejde i ERP systemet til en langsommelig process, men der er håb forude. 

Vi har i samarbejde med Dania Erhverv udarbejdet faget Håndtering af driftøkonomi i ERP systemet, som opfylder nogle af de behov vi har oplevet virksomhederne har efterspurgt. Blandt andet at deres medarbejdere blev guidet i ERP systemets opsætning og muligheder, således de er klædt på til at håndtere dagligdagens udfordringer. 
Virksomhederne har ofte et ERP system, der er blevet opdateret og tilpasset til deres ønsker, men igennem årene er der kommet nye medarbejdere til, som ikke kender til ERP systemet og som ikke kender alle dets muligheder, eller de eksisterende medarbejdere ikke er blevet gjort opmærksom på mulighederne og derfor stadig udfører opgaverne på gammel vis.

Håndtering af driftsøkonomi i ERP systemer.
Faget henvender sig til dig der til daglig håndterer din virksomheds driftsøkonomi, måske er du bogholder eller administrativ medarbejder. Der vil blive undervist både teoretisk og praktisk, således du får mulighed for at afprøve det lærte direkte i systemet, derudover vil du få en grundlæggende forståelse for systemets opbygning og sammenhæng.

Undervisningen afsluttes med en eksamen, hvor udgangspunktet er en synopsis der omfatter en af de problemstillinger der er blevet gennemgået i undervisningen. 

Efter uddannelsen har du blandt andet fået undervisning i håndtering af faktura flow, omkostningstyring, budgetplanlægning og opfølgning samt hvilke elementer der kræves til årsregnskabet når det skal afleveres til en revisor. Alt i alt vil du have fået redskaber til effektivt at håndtere virksomhedens driftsøkonomi i ERP systemet, samt fået en bredere forståelse for systemets funktioner og muligheder.

Tilskud til efteruddannelse.
Hvis du opfylder kravene, om blandt andet kun at have en erhvervsfaglig uddannelse, så kan du søge om tilskud til en efteruddannelse. Igennem omstillingsfonden kan du søge om op til kr. 10.000,-, og igennem kompetencenfonden kan du søge om andre tilskud til uddannelse. Derudover har din arbejdsgiver mulighed for at få kr. 500,- tilbage pr. dag du er på uddannelse, hvis dine ansættelsesvilkår lever op til kravene. 

Med en efteruddannelse i Håndtering af driftsøkonomi i ERP systemet er du godt klædt på til effektivt at håndtere dine daglige driftsøkonomiske opgaver. Du får et godt grundlag for at håndtere systemets økonomiske rapporterings former, og kan udfra de tal systemet kan give dig, vurdere virksomheden markedsmæssige situation. 

Kunne du tænkte dig at vide mere om faget eller dine muligheder for tilskud, så er du meget velkommen til at kontakte os, så guider vi dig bedst muligt. 

Læs vores seneste blogindlæg her


D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.