Microsoft C5

Microsoft C5 kan tilpasses til dine behov stadig blive supporteret  konverteres til et nyt system

Microsoft C5 er stadig et fuldt funktionelt system

Selv om Microsoft stoppede supporten af C5 8. Januar 2019, så er det stadig muligt at bruge systemet.
Hvis du har en kørende C5, så kan du bruge det så længe som din licens løber. Herefter kan det være besværligt at få sin licens fornyet.

Det er stadig muligt at få sin C5 tilpasset, så den kan udføre dine opgaver. Vores eksterne konsulenter har mange års erfaring med at opsætte og tilpasse Microsoft C5.

Microsoft C5

Alternatives til Microsoft C5

Skift til Microsoft NAV

Når du har en C5, så kender du allerede til Microsofts design. Derfor vil NAV være et godt alternativ til din C5, da det ikke vil tage lang tid at vænne sig til det nye system.
Læs om Microsoft NAV her

Skift til Microsoft AX

Hvis din virksomhed kommer til at vokse en del de næste par år, så vil Dynamics AX være et godt alternativ til din C5. AX'en er et større system, som har flere moduler for større virksomheder.
Læs om Microsoft AX her

Skift til Uniconta

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, som i sin tid udviklede C5. Derfor er der stor lighed mellem de to systemer, og du vil hurtigt kunne lære systemet at kende.
Læs om Uniconta her
Microsoft C5

Er du klar over dine muligheder?

Der er mange muligheder at vælge imellem, og det kan være svært at tage det rigtige valg. En måde til at sikre, at du får taget det rigtige valg, er at få en uvildig rådgiver til at gennemgå din virksomhed.

Vores projektledere arbejder ikke med nogle specifikke udbydere/forhandlere, og kan derfor sikre at du får det bedst mulige system til din virksomhed. Der er også en mulighed for at søge om tilskud til rådgivning hos SMV:Digital.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.