Microsoft C5

Microsoft C5 kan

Microsoft C5 er stadig et fuldt funktionelt system

Selv om Microsoft stoppede supporten af C5 d. 8 Januar 2019, så er det stadig muligt at bruge systemet.
Hvis du har en kørende C5, så kan du bruge det så længe som din licens løber. Herefter kan det være besværligt at få sit licens fornyet. 

Det er stadig muligt at få sin C5 tilpasset, så den stadig kan udføre dine ønsker. Vores eksterne konsulenter har mange års erfaring med at opsætte og tilpasse Microsoft C5.

Microsoft C5

Alternatives til Microsoft C5

Skift til Microsoft NAV

Når du har en C5, så kender du allerede til Microsoft's design. Derfor vil NAV være et godt alternativ til din C5, da det ikke vil tage lang tid at vænne sig til det nye system.
Læs om Microsoft NAV her

Skift til Microsoft AX

Hvis din virksomhed kommer til at vokse en del de næste par år, så vil Dynamics AX være et godt alternativ til din C5. AX'en er et større system, som har flere moduler for større virksomheder.
Læs om Microsoft AX her

Skift til Uniconta

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, som i sin tid udviklede C5. Derfor er der stor lighed mellem de to systemer, og du vil hurtigt kunne lære systemet at kende.
Læs om Uniconta her
Microsoft C5

Er du klar over dine muligheder?

Der er mange muligheder at vælge imellem, og det kan være svært at tage det rigtige valg. En måde til at sikre at du får taget det rigtige valg, er at få en uvildig rådgiver til at gennemgå din virksomhed.

Vores projektledere arbejder ikke med nogle specifikke virksomheder, og kan derfor sikre at du får det bedst mulige system til din virksomhed.  Der er også en mulighed for at søge om tilskud til rådgivning hos SMV:Digital. 

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.