Nyhedsbrev August.

August har været en spændende måned hos os. Efter endt ferie er vi igen igang, og har indgået en del spændende samarbejder, som kommer vores kunder til gode.

Masterdata specialist:

Vi har blandt andet indgået et samarbejde med en Masterdata specialist, som kan hjælpe vores kunder med at håndtere deres Masterdata.

Det er tit noget virksomheder overser og udskyder, men med et møde vil vi kunne få afdække jeres behov og i kan begynde at få mere ud af jeres data.

Derudover har vi indgået et samarbejde med en virksomhed der arbejder og udvikler i Uniconta.
Uniconta er et alternativ til Microsofts C5, og er udviklet af den samme mand, Erik Damgaard. Så overvejer du at opdatere din C5, så kan du også overveje at skifte til Uniconta.

Hvis du går med sådanne tanker, hjælper vi dig gerne i dine overvejelser. Så kontakt os også kan vi se på jeres muligheder.

Vi forsøger hele tiden at udvide vores netværk, og ville derfor gerne at i gik ind og følger os på LinkedIn, der vil der oftere komme nyheder fra ERP verdenen og vores virksomhed.
På linket herunder kan du komme direkte ind på vores LinkedIn.
https://www.linkedin.com/company/periti-konsulentvirksomhed/

Vi ser frem til endnu en spændende måned, og har du behov for vores ekspertise, så er du meget velkommen til at kontakte os.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.