Uniconta er (selvfølgelig) på listen!

Uniconta

Erhvervsstyrelsen har meddelt, at de ved indgangen til 2024 vil offentliggøre en liste over registrerede standard bogføringssystemer. Det vil sige en liste over standardbogføringssystemer, som af Erhvervsstyrelsen er godkendte i forhold til kravene i den nye bogføringslov. På listen vil alle standardbogføringssystemer, der er blevet godkendt, være samlet. Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om dette.

Uniconta står på denne liste og har modtaget sit registreringsnummer!

Det kommer bestemt ikke som en overraskelse for hos, at Uniconta nu kan kalde sig et godkendt digitalt standardbogføringssystem. Uniconta har arbejdet kontinuerligt på hele tiden at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Ved at vælge et bogføringssystem, som er godkendt og registreret af Erhvervsstyrelsen, er du sikker på, at systemet lever op til kravene til digitale bogføringssystemer jf. bogføringsloven.

Det er en del af bogføringsloven, at virksomheder, der har pligt til at aflægge årsrapport, skal anvende et godkendt bogføringssystem samt at bogføringen blandt andet skal foregå digitalt, og at jeres bilag skal være digitale.

Se listen her, og find Uniconta

Har du brug for hjælp til at komme i gang med Uniconta, er du meget velkommen til at kontakte os.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.