3 fordele ved at implementere et ERP system:

3 ERP fordele

Når virksomheder idag har meget data, er det vigtigt at det er let at tilgå – Der kommer et ERP system ind i spillet 🖥️.

I de statistiker der bliver lavet over ERP systemer, er det de tre fordele vi oftest oplever folk vender tilbage med, som er beskrevet på billedet. Og det hele bunder i at alting bliver samlet et sted.

I forbindelse med implementering af et ERP system, bliver de processer virksomheden har bliver gennemgået, for at kunne blive implementere i det nye system. Når processerne er gennemgået, bliver det også tydeligere hvor der kan optimeres.

Når et ERP system bliver implementeret, bliver det også lettere for medarbejderne at tilgå alt dataen i virksomheden. Da det hele ligger i systemet og oftere også i skyen, dog skal man sikre sig at medarbejderne husker at indtaste data, da det tager noget tid for dem at vænne sig til de nye arbejdsgange. Når alt dataen er let tilgængelig, bliver det også lettere for medarbejderne at samarbejde omkring deres opgaver.

Alt i alt kan et korrekt opsat ERP system gøre en stor forskel. Så selv om det er en stor udskrivning at anskaffe sig et system, så er det givet godt ud.

En tilpasning kan også gøre det

Hvis du i forvejen har et ERP system, kan en tilpasning også gøre en stor forskel. Måske er din virksomhed vokset eller fået nye processer- Så kan det være en god ide at bruge nogle penge på at få systemet tilpasset. Det ender i sidste ende med at spare virksomheden meget tid og penge.


Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.