3 fordele ved at implementere et ERP-system

3 ERP fordele

Når virksomheder i dag har meget data, er det vigtigt at den data er let at tilgå – og her kommer et ERP system ind i spillet 🖥️.

I de statistiker, der bliver lavet over ERP-systemer, er det de tre fordele vi oftest oplever folk vender tilbage med, som er beskrevet på billedet. Og det hele bunder i at alting bliver samlet ét sted.

I forbindelse med implementering af et ERP-system, bliver de processer, virksomheden har, bliver gennemgået for at kunne blive implementere i det nye system. Når processerne er gennemgået, bliver det også tydeligere hvor der kan optimeres.

Når et ERP-system bliver implementeret, bliver det også lettere for medarbejderne at tilgå alle dataene i virksomheden, da det hele ligger i systemet og ofte også i skyen. Dog skal man sikre sig at medarbejderne husker at indtaste data, da det tager noget tid for dem at vænne sig til de nye arbejdsgange. Når alt data er let tilgængelig, bliver det også lettere for medarbejderne at samarbejde omkring deres opgaver.

Alt i alt kan et korrekt opsat ERP-system gøre en stor forskel. Så selv om det er en stor udskrivning at anskaffe sig et system, så er det givet godt ud.

En tilpasning kan også gøre det

Hvis du i forvejen har et ERP-system, kan en tilpasning også gøre en stor forskel. Måske er din virksomhed vokset eller fået nye processer – så kan det være en god ide at bruge nogle penge på at få systemet tilpasset. Det vil i sidste ende med at spare virksomheden meget i tid og penge.


D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.