Med Uniconta er der mange muligheder.

Med Uniconta

Uniconta er et komplet økonomisystem, der opfylder alle dine behov indenfor bogføring, fakturering, ordre- og lagerstyring til en konkurrencedygtig pris. Uniconta bygger på mange års erfaring med at udvikle skalerbare løsninger. Det er en løsning, der ser enkel ud for kunden, men som er mobil, og kan udvikles, tilpasses og udvides med funktioner og services. Systemet er et lokalt program ligesom Microsoft Office. Det kører på din PC, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

Tilpas løsningen til dine behov

Det smarte med Uniconta er at det nemt kan tilpasses til din virksomhed. Du kan selv bestemme hvordan dine skærmbilleder skal se ud, og samtidig kan du selv bestemme hvilke felter du ønsker vist. Derudover kan du selv bestemme hvilke kartoteker du ønsker vist, og hvordan disse skal opsættes.
Det betyder ganske enkelt at systemet kan opsættes til de behov du måtte have, og er der nogle elementer du ikke ønsker vist, så kan de nemt fjernes. Det vil også sige at skærmbillederne kan tilpasses til den der er logget ind. Så har nogle medarbejdere behov for nogle specifikke knapper, så kan de få disse vist, og hvis ikke, så kan de ikke benytte dem.

I Uniconta får du frihed til at designe og tilpasse selv, uden det kræver helt vildt meget arbejde.

Du kan få adgang over alt

Med Uniconta, og mange af de nyere ERP systemet kan du få adgang alle steder hvor der er internet adgang. Det er især smart hvis du har flere medarbejdere der ikke er på kontoret dagligt. Så har de stadig mulighed for at benytte ERP systemet, da alt dataen bliver gemt i skyen og kan bruges så snart systemet startes op.

Moduler i Uniconta

Uniconta har flere forskellige moduler, der kan tage hånd om hele din virksomhed. Systemet passer især til den mindre og mellemstore virksomhed. Og hvis du har en webshop, så kan systemet også bruges.
Som udgangspunkt køber du standard systemet som indeholder følgende moduler:
Finans, debitor, fakturering, indscanning, kreditor, varekartotek, rapportgenerator, dashboard.

Prisen på standard systemet er også overkommeligt med 99 kr. pr. bruger pr. måned.

Skulle du have behov for flere moduler, så findes er blandt andet følgende:
Salgsordre & indkøb, logistik, projekt, produktion, CRM, anlæg, AutoBanking
Og løbende kommer der flere til.

Kunne du tænke dig at vide mere om Uniconta?

Så har vi lavet en video som giver dig et indblik i systemet. Den kan du se her. Du kan også downloade en 30 dages demo, hvor du får mulighed for at prøve systemet af. Du kan downloade demoen her.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.