De nyeste trends indenfor ERP

erp trends

De seneste år er der sket en hel del på ERP markedet, og der er kommet mere fokus på tilpasning og data. I dette indlæg vil vi give dig et overblik over de nyeste trends indenfor ERP.

Tilpasning til din virksomhed

Specifikke tilpasninger til den enkelte virksomhed bliver mere og mere nødvendigt. De fleste brugere vil gerne kunne tilpasse deres startside til deres behov og indsætte eller fjerne knapper på specifikke sider. Derudover ønsker flere og flere virksomheder at sætte et personligt præg på deres ERP system, og det begynder udbyderne og tage til sig. I mange af de nyere systemer har de taget højde for tilpasningen og gjort det muligt for brugeren selv at tilpasse deres vinduer.

BI data

Data og analyse af data bliver en større og større del af mange virksomheder. Og flere har behov for at hive data ud af ERP systemet. Derfor kan man i mange af de nyere systemer implementere Microsoft Power Bi, så man kan se de rapporter man har udviklet, direkte i ERP systemet. I Power Bi kan data fra stort set alle ERP systemer hentes ned og analyseres samt sættes op grafisk. På denne måde kan det vigtige data ERP systemet ligger inde med, analyseres og bruges aktivt i arbejdet med virksomheden.

Data i skyen

Øget tilgængelighed og adgang via. internettet bliver et større og større behov. Derfor har virksomheder også behov for at deres ERP systemers data ligger tilgængeligt i skyen. Det vil sige at man kan tilgå data fra steder hvor man har adgang til internettet. På denne måde kan de medarbejdere der ikke har en daglig plads hos virksomheden stadig få adgang til det nyeste data og opdatere dem direkte. Derfor hænger dette punkt meget godt sammen med det næste. Flere af de nyere systemer gemmer deres data i skyen, da man undgår nedbrud og skalering bliver meget lettere, derfor er dette element også vejen frem.

erp trends

Adgang via mobilen

Mange af de systemer der bliver sat op og taget i brug, har næsten alle en app der kan tilgå systemet. Måske kan appen ikke så meget som det man kan på sin computer, så vil appen stadig gøre tidsregistrering og ordre registrering lettere og hurtigere. Ved at kunne tilgå ERP systemet med en app, vil det spare medarbejderne mange timer og man vil undgå at noget data går tabt, fordi medarbejderne skal sidde ved en computer for at registrere data.

De trends vi har nævnt, stemmer egentlig meget godt overens med hvordan det teknologiske marked bevæger sig i øjeblikket. Vi får større og større behov for at tilpasse vores teknologiske oplevelser til vores egne behov og vi vil stadig gerne have mere adgang via. vores mobiler.
I løbet af de næste par år, vil ERP systemerne højst sandsynlig vokse mere og samtidig gøre hverdagen i virksomhederne endnu lettere.
Vi glæder os til de videre år i branchen og ser virkelig frem til de muligheder systemerne bringer med sig.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.